Kwaliteits modellen propaan gaskachels op gasfles voor binnen gebruik met koolmonoxide & zuurstof beveiliging.

Mobiele gaskachels:

Mobiele Gaskachel + LPG Gasfles:

Tweedekans gaskachels:

Hier bieden wij modellen propaan kachels welke getest zijn of een schade plekje hebben.

Mobiele gaskachel kopen?

Het is mogelijk om bij ons in de showroom in Olst de propaan / lpg gaskachels te bekijken en aanzetten om de warmte aan te voelen. Diverse modellen mobiele gaskachels zijn aangesloten om goed te kunnen vergelijken. Dit zijn allemaal kachels met gasfles zonder afvoer voor binnen en buiten gebruik. We voorzien u graag van goed advies.

Alle modellen mobiele gaskachels zijn geschikt voor gebruik met propaan, butaan en LPG Gasflessen. Wij hebben enkele terras stralers en wandkachels welke geschikt zijn voor aardgas.

Let op !!!
Deze verwarmings toestellen mogen alleen gebruikt worden in permanent geventileerde ruimtes voorzien van een vaste ventilatie.
Dit houd in: Dit toestel mag alleen worden geplaatst en gebruikt in ruimtes met voorzieningen voor de afvoer van de emissie en toevoer van voldoende verse lucht voor de verbranding. De norm is een permanente ventilatie van minimaal 100 cm² gecreëerd door kier ruimte onder de deur of een ventilatie rooster van minimaal 10 x 10 cm of rond 12 cm.

Houd rekening met een vrije afstand voor de mobiele gaskachel van 50 cm (infrarood = 150 cm)

Zoekt u een sfeervolle kachel met gasfles voor in huis welke gezellig is of zoekt u een degelijke campingkachel? Bij-verwarming in huis of heerlijke warmte in de serre of in het kantoor? Bij multiflame hebben wij vele modellen gaskachels welke voor diverse toepassingen geschikt zijn.

Wij bieden te koop aan: diverse soorten mobiele (bijzet) gas kachels met gasfles tot 4,2 kw vermogen. Hiermee kunt u tot 200 m3 verwarmen mits goed geïsoleerd.
De mobiele gaskachels kunnen worden gebruikt op BUTAAN, PROPAAN EN LPG GASFLESSEN.
Zonder aanpassing van de gas drukregelaar of aanpassingen aan de mobiele gaskachel. U kan altijd wisselen tussen de verschillende gasflessen.
Overal te plaatsen omdat de mobiele gaskachels geen rookkanaal of vaste gas aansluiting nodig hebben. Zo zijn de lpg kachel zonder afvoer geschikt voor bijna alle geventileerde ruimtes.

Perfect toe te passen als:
– Camping kachel
– Bijzetkachel
– Tentverwarming
– Vorste beveiliging
– Mobiele verwarming
– Noodkachel
– Bouwkachel

De mobiele gaskachels mogen NIET gebruikt worden in:
– Kelders / ondergronds / containers
– Ruimtes kleiner als 40 m3
– Flats / verdiepingen boven de 2de etage
– Afgesloten ruimtes zonder permanente ventilatie
– Voertuigen
– Vaartuigen (Onder de waterlijn)

Verschillende modellen mobiele gaskachels leverbaar:

Infrarood gaskachels
Katalyt gaskachels
Bleu Flame gaskachels
Living flame gaskachels
Hete lucht gas kanonnen
Kas kachels

Elke gas heater is nieuw in doos en worden optioneel geleverd met gasslang en gasdrukregelaar.
Alle rolkachels hebben 2 tot 3 jaar fabrieks garantie zie hiervoor de beschrijving van de kachel of voorwaarde op de website. Veel reparaties verrichten wij waar mogelijk zelf. In een enkele geval kan het zijn dat de rolkachel terug moet naar een leverancier.

Vanwege het ODS (Oxygen Depletion System) is er geen rookkanaal nodig omdat er nagenoeg geen verbranding gassen vrijkomen. De mobile heaters hebben 100% verbranding welke ook geen roet vorming geeft.
Zeer goed als vervangende kachel in huis en voor de vakantie, camping, caravan, camper, trailer, blokhut, garage, werkplaats, bijkeuken, keet, honk, voortent en of om dierenverblijven te verwarmen / vorstvrij te houden. Geeft een grote besparing op uw jaarafrekening en voorkomt de verrassing achteraf. Alles wat u stookt vanuit de gasfles is immers reeds betaald.
De warmte wordt aangegeven met kw’s. 1 kw = 1000 watt aan warmte. Dit is NIET gelijk aan elektrisch verwarmen maar word gemeten in warmte opbrengst. Mobiele verwarming voor in huis gaat tot max. 4,2 kw wat goed is om 200 m3 te verwarmen mits geïsoleerd. 1kW is gelijk aan 3413 Btu
De behaalde temperatuur is afhankelijk van de isolatie, constructie en afmetingen van de ruimte.

Veiligheid mobiele gaskachels:

Alle mobiele gaskachels voldoen aan de strengste veiligheids normen en zijn voorzien van een CE keurmerk of TUV keurmerk.

Alle mobiele heaters beschikken over meerder beveiligingen o.a. :
– Oxistop
– Gas censor
– Co beveiliging
– Co2 beveiliging
– Thermo beveiliging
– Stoot / val beveiliging
– Waakvlam beveiliging (bij uitgaan sluit de gas toevoer af)
De campingkachels slaat automatisch af middels één van deze beveiligingen.

De gemiddelde brandtijd is afhankelijk van het type mobiele gaskachel en de te verwarmen ruimte. Op een 11kg gasfles heeft u gemiddeld 80 branduren.
Dit is gemiddeld goed voor 2 á 3 weken warmte.

Let op:
Sommige infrarood kachels kunnen niet tegen vocht.
Het cement wat tussen de elementen zit trekt vocht aan en zal gaan afbrokkelen bij verhitting. Bescherm daarom de kachel en neem maatregelen tegen vocht.

Goedkoop verwarmen?

Op een LPG Gasfles houd dit in dat u voor ong. € 13,00 vulling 2 tot 3 weken warmte heeft!!! In verhouding tot een petrolium kachel is een gaskachel op LPG Gasfles 4x  zuiniger in gebruik! Tevens is een mobiele gaskachel makkelijker in gebruik. u hoeft niet om de paar uur de kachel bij te vullen wat bij een petrolium kachel wel zo is.
Mocht u vragen hebben of wilt u hulp bij uw keuze neem dan contact met ons op.

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW

Trefwoorden bij deze pagina: Mobiele verwarming, Verwarmingstoestellen, Camping gaskachel, thermostaat, gas heater, gas blower, goedkoop. bijverwarming, Gaskachel, bijzetkachel, bijzet kachel, LPG kachel, rol kachel, rolkachel, gas kachel, gas oven, propaan kachel, butaan kachel, butaan gaskachel, campingkachel, mobiele gaskachel, propaan verwarming, verwarming, gas verwarming, lpg, lpg kachel, kachel, mobiele, katalyt kachel, katalyt, Katalyt gaskachel, katalyt gas kachel, garage kachel, garage gaskachel, garage gas kachel, schuur kachel, schuur gas kachel, schuur gaskachel, campingaz heater.

Mocht u vragen hebben over onze mobiele gaskachels dan kunt u altijd contact met ons opnemen.