De merken Oklahoma  Smokers ?

– Dit zijn de enige echte Oklahoma smokers die zich in prijs en kwaliteit onderscheiden en een beschermde merknaam dragen: “Oklahoma Country smoker” & “Joe’s Smoker”.

De Oklahoma Country Smoker:

Oklahoma Country Smoker logo

– De enige Oklahoma bbq smoker met een garantie tot 20 jaar, compleet onverwoestbaar
– De Oklahoma Country Smoker komt met een complete lijn aan accessoires.
– Oklahoma Country Smoker staat garant voor uitstekende service en expertise met een goed doordacht ontwerp.
– Hand gelast uit diverse diktes plaatstaal 6 of 8 mm.
– Garandeert een enorm gelijkmatige temperatuur over een zeer lange tijd. Dit is bij grillen en vooral bij barbecuën en roken
erg belangrijk. Denk ook aan de oven kwaliteiten van deze buiten keuken om brood of een goede schotel klaar te maken.
– De Oklahoma Country Smoker barbecue leent zich uitstekend voor het bereiden van vlees, vis, groenten en brood / pizza enz enz.
Nooit meer je vlees verbranden maar wel professioneel grillen, koken en roken met een heerlijk resultaat.

De Oklahoma Country Smoker is zonder enige twijfel de Rolls Royce onder de barbecues
Ervaar het echte barbecueën op deze oerdegelijke buiten keukens.

Op de Oklahoma Counrty Smoker kunt u grillen, roken en barbecueën. Tevens is het echt een fantastische oven voor bereiding van ovenschotels, pizza’s, brood en vlees gerechten.
Tevens heeft u de mogelijkheid om pannen op de vuurbox te plaatsen voor bereiding van onder andere sausjes en andere pan gerechten.

De Oklahoma Country Smoker barbeque is vervaardigt van dik plaatstaal materiaal welke onverwoestbaar is.
Daarbij is de oklahoma bbq zo opgebouwd dat de warmte en rook optimaal benut worden.

De Oklahoma bestaat al zeer lang en heeft bewezen de ultieme barbecue te zijn voor het bereiden van diverse gerechten zoals vlees, vis, paling, groenten, brood, pizza’s en schotel gerechten.

De Oklahoma Country Smoker bbq word geleverd met een garantie tot 20 jaar op doorroesten / doorbranden.

Het is ook mogelijk om de Oklahoma smoker uit te bereiden met extra accessoires zoals een paella rooster, een gasunit, een extra bereiding tafel enz enz. Zie hiervoor de accessoire pagina.

De Joe’s Smoker:

Joe's smoker logo

De Joe’s Smoker barbecue serie is een professionele reeks smokers in alle gewenste uitvoeringen. Het ontwerp en kwaliteit is het gevolg van jaren ervaring met degelijk vakmanschap uit Amerika.

De Joe’s Smoker is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. De “Silver” en de “Original” series.

De Silver serie is gemaakt van gewalst staal van 5 mm dik. De meeste modellen hebben een los gemonteerd onderstel waardoor deze compact in doos zit.

De Original serie is gemaakt van 6.35 mm dik buisstaal en bijna alle modellen zijn geheel opgebouwd.

De kwaliteit van de Joe’s Smoker is uitstekend, de afwerking en het doordachte ontwerp en gekozen materialen stralen de vakmanschap uit en gaan levenslang mee.

Naam:

De oklahoma smokers hebben vele namen verkregen in de voorgaande jaren. De bekenste is Oklahoma smoker maar tevens veel gebruikt is de Amerikaanse smoker, offset smoker, smoker grill, texas smoker, bbq smoker, Barbecue grill smoker. 

MultiFlame en de Oklahoma Smokers:

Wij hebben al vele jaren diverse modellen oklahoma smokers mogen aanbieden aan een breed publiek klanten. De verschillende modellen zijn naar zowel particulieren als naar bedrijven gegaan. Denk hierbij aan een bedrijfs bbq voor de vrijdag middag tot prachtige restaurants en profecionele cateraars.

De ervaring door de jaren heen hebben wij toegepast op de inkoop en ontwikkeling van de modellen waarop wij nu een ijzer sterk assortiment oklahoma smokers hebben opgebouwd welke elk merk ik prijs en kwaliteit overtreffen.

Oklahoma smoker kopen? Kom in onze showroom de modellen bekijken en vergelijken. Informeer vooraf naar de huidige voorraad.

Zie ook: Oklahomabbq.nl