Heeft u een bericht, algemene vraag of een opmerking?

Voel u vrij om te reageren in ons gastenboek.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 77.238.237.38 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
Martin van Doesburg Martin van Doesburg schreef op 23 april 2024
Wat een super bedrijf. Op Maandag contact en op Dinsdag zeer goed geholpen . Dat dit nog bestaat ; vriendelijk , vakkennis en super service. Enorm bedankt voor jullie hulp !
Hanneke Hanneke schreef op 11 april 2024
Kun je de mopeka-gas sensoren ook gebruiken voor water? De water sensoren zijn nergens meer te verkrijgen en ons inziens wat bij vloeibaar gas kan, kan ook met water of maken we nu een denkfout?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Onze sensoren zijn enkel geschikt voor LPG / Propaan flessen (tanks). De Mopeka Pro Check Universal zijn wel geschikt voor: Diesel, Oil, Water, Propane, Butane,, LPG, watervrij en andere vloeibare grondstoffen. Deze hebben wij niet ins ons programma.
Roel Tuin Roel Tuin schreef op 1 april 2024
Ik heb eeb turbo infraroodkachel van laminox. Deze ploft en brand dan niet goed meer. Wat kan het probleem zijn? En is dit op te lossen?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
van afstand is dit moeilijk te bepalen maar ik verwacht dat uw infrarood platen aan vervanging toe zijn. Ik durf u niet te zeggen of de platen die in onze kachels passen ok in uw kachel past. hiervoor mag u altijd wat foto's sturen op onze APP.
Harry Koning Harry Koning schreef op 24 februari 2024
Goed bedrijf en een perfecte service..! Inmiddels 3 Manhattan gaskachels gekocht!
Miranda Miranda schreef op 13 februari 2024
Ik heb in 2021 gasflessen in mijn camper laten plaatsen in Olst. Ik zou het graag weer nagekeken hebben. Hoe kan ik een afspraak maken?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Multiflame is opgesplitst. u kunt voor de inbouw terecht op: https://lpgindecamper.nl/
Rob Veenstra Rob Veenstra schreef op 10 januari 2024
Ben op zoek naar een vaste LPG tank, geen fles, voor onze camper. bouwen jullie ook in?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Op onze webshop verkopen wij enkel de producten. U kunt voor de inbouw terecht bij onze partner: https://lpgindecamper.nl/
Peter Kestens Peter Kestens schreef op 9 januari 2024
Zijn de mopeka-sensoren ook geschikt voor hervulbare gasflessen? Ik heb nl bij verschillende andere toestellen die ook het gasniveau in de fles meten gelezen dat ze niet geschikt zijn voor hervulbare flessen omdat teveel metalen onderdelen in de fles zelf een exacte meting zouden verhinderen.
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Ja de mopeka-sensoren zijn ook zeer geschikt voor hervulbare gasflessen. Bij de juiste installatie gaat dit lukken. het kan zijn dat de sensoor precies geplaatst word onder de vlotter die in de gasfles zit. In dit geval is het een kwestie van de sensor een beetje opzij te verplaatsen.
Yvonne Mosselaar Yvonne Mosselaar schreef op 22 december 2023
Wij zijn super geholpen met een Qlima GH 8034. De kachel deed het na 2 weken niet meer. Na een uur appen tot de conclusie gekomen dat hij vervangen moest worden, netjes een nieuwe kachel geleverd. Top service!
sjaak.bol sjaak.bol schreef op 23 november 2023
Fijn geholpen!! deskundig voorgelicht.Prima gaskachel gekocht die exelent zijn werk doet.Mensen niet langer zoeken gewoon naar pijnacker rijden,prima zaak!!
Van den eynde, marc Van den eynde, marc schreef op 8 november 2023
Beste, Mustang 2 pits gas fornius 263997 (F03_360AE1-020D) Linker brander lijkt mij stuk gebrand zodat er enkel nog een oranje vlam is, Is dit te verhelpen.
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Wij kunnen in uw bericht helaas niet zien wat het probleem is. U mag uiteraard een foto / filmpje sturen naar onze Whatsapp: +31 85 401 8978 wellicht kunnen wij dan zien of dit te verhelpen is.
Hendrickx Hendrickx schreef op 19 oktober 2023
Top service, had lpg flessen set besteld, dhl bezorgde er maar een, dag gewacht niets. Een telefoontje naar multiflame en binnen een uur bericht waar rest van bestelling was, dhl, gescheurd label. Volgende dag gehele bestelling binnen, kon zelfs een bestelling maken van iets wat ikzelf verkeerd besteld had. Weet zeker dat ik iedereen multiflame ga adviseren indien ze lpg willen installeren in hun camper.
J.H.BOL J.H.BOL schreef op 19 oktober 2023
Moet je bij vullen aan tankstation bij lpg je gaskraan openen van de gasfles en na het vullen uiteraard weer sluiten?Dit alles bij een buitenaansluiting. Met vriendelijke dank voor beantwoording,sjaak bol krimpen a/d ijssel
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Beste Sjaak, Bij een LPG cilinder kunt u de afsluiter dicht houden. Dit doordat de LPG cilinder een aparte vul aansluiting heeft. deze cilinders dan ook niet vullen door de afnamekraan.
Romano Massimo Romano Massimo schreef op 15 oktober 2023
Beste heb 1 jaar geleden een vervulbare gas fles bij jullie gekocht van 12 k een kleine voor onder een vuurtafel. Wou deze terug bij vullen maar blijft zijn gas verliezen. Nu wil ik weten wat ik moet doen want koste 259€ hoe kan ik deze terug sturen om na te kijken . Mvg
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen. https://multiflame.nl/contact/ https://multiflame.nl/retour-instructie/
Jan Jan schreef op 6 oktober 2023
Wil mn batterij vervangen van de mopeka m1001 sensor vervangen, weet iemand hoe je het apparaatje open krijgt?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
De sensor Cover zit geklemd. door middel van een klein schroevendraaiertje er tussen te zetten kan deze voorzichtig los gemaakt worden. op YouTube zijn er een tal van filmpjes die u hierbij kunnen helpen.
Jacques Jacques schreef op 5 oktober 2023
Is het mogelijk mijn boretti gas fornuis om te bouwen naar lpg of propaan
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Conform wetgeving is het niet mogelijk om een aanpassing te doen bij het ombouwen van een Boretti product van aardgas naar butaan/propaan (of vice versa). Indien dergelijke aanpassing toch wordt gedaan, dan vervalt de garantie alsook de verantwoordelijkheid van Boretti op het product. dit geld tevens voor alle merken.
Jan Peij Jan Peij schreef op 2 oktober 2023
Is het bedrijf van multi Flame in Olst permanenent gesloten?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Ja dat klopt. Sinds Mei 2023 zijn we verhuist naar Pijnacker.
E. van den Oetelaar E. van den Oetelaar schreef op 30 september 2023
Ik overweeg een LPG Gasdamptank ringtank. Zijn deze ook verkrijgbaar met poedercoating i.p.v. gelakt?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Wij hebben navraag gedaan bij de producent. Poedercoating op dit product kunnen wij niet verzorgen.
Piet en Lies Korte Piet en Lies Korte schreef op 14 september 2023
Na bijna 2 jaar fijn lpg-gasgebtuik in de caravan, toch een probleem: bijna geen druk. Na een telefoontje waren wij van harte welkom in Pijnacker. We werden snel en vriendelijke geholpen. Het euvel werd heel snel gevonden en verholpen. Niet de lpg-gasfles was de oorzaak maar de drukregelaar. Een snelle vervanging zorgt er voor dat wij zorgeloos onze vakantie kunnen vervolgen. Multiflame, chapeau voor deze service.
Erik Vink Erik Vink schreef op 13 september 2023
Hallo Kan propaangas zonder filter gebruikt worden ? Geld dit alleen voor LPG vulling?
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Voor propaan is geen filter nodig. Bij LPG Werken de producten ook zonder Filter Een filter is wel gebruikelijk bij LPG. Maar zeker aan te raden bij producten met thermostaat.
JPG Poell JPG Poell schreef op 11 juli 2023
Hoi, Ik heb een Safefill lpg-fles met POL-aansluiting in mijn camper. Als ik een buitenvulset monteer moet ik, voordat ik ga tanken, de drukregelaar verwisselen met de buitenaansluiting. Wat gebeurt er met de vloeibare LPG in de vulslang als ik na het tanken de buitenaansluiting weer moet wisselen met de drukregelaar? Zitten er terugslagkleppen aan beide zijden van de slang? Met vriendelijke groet
Beheerdersantwoord van: Carl Kentie
Deze sets zijn geleverd met een snelkoppeling. bij het los koppelen sluit deze af en zal het LPG in de slang blijven.