Mobiele gaskachels:

Krachtige mobiele gaskachels / rolkachels welke overal te plaatsen zijn omdat er geen afvoer nodig is. Werkt op butaan, propaan of lpg gasflessen. Zeer geschikt als bijzetkachel in huis of  verwarming van serre, kantoor, schuur of werkplaats. Beveiligd tegen koolmonoxide!

Wand / grevel gaskachels:

Wandkachels met afvoer systeem op propaan / butaan / LPG of aardgas. Ideaal om kleinere ruimtes te verwarmen.

Infrarood stralers op gas:

Heerlijke straalkachels voor werkplaats, overkapping of als camping kachel. Krachtige compacte heater met veel vermogen. Op statief of met een wand bevestiging beugel.

Hete lucht Gaskanonnen:

Krachtige warme lucht gas kanonnen op propaan / lpg gas met hoog vermogen voor hallen, kassen, werkplaats of feesttent.

Mobiele gaskachels + LPG gasfles:

Combinatie aanbiedingen van een mobiele lpg kachel met lpg gasfles compleet met gas aansluit set. Enkel de gasfles vullen met lpg en u heeft heerlijke warmte.

Patio heaters / terras verwarming:

Diverse verwarmings oplossingen om buiten uw terras te verwarmen op propaan of lpg gas.

Wij bieden diverse propaan, butaan en lpg kachels aan welke werkzaam zijn op flessengas. De mobiele gaskachels zijn geschikt voor gebruik in goed geventileerde ruimtes zoals in huis, chalet, serre, overkapping, tuinhuis, schuur, keet, chalet, stacaravan, caravan, camper, partytent, werkplaats, kantoor enz enz. De mobiele gaskachels werken afvoerloos omdat deze een katalisatie verbranding hebben waardoor er een nagenoeg 100% verbranding ontstaat. Het volstaat om de ruimte te ventileren met een rooster of vaste kier in een raam. Wellicht vraagt u zich af of een mobiele gaskachel wel veilig is en er geen te hoge koolmonoxide kan ontstaan? Na ruim 13 jaar ervaring met mobiele verwarming units kunnen wij met zekerheid zeggen dat de veiligheids voorzieningen van onze merken goed werken.

De beveiligingen:

  • Zuurstof bewaking
  • Koolmonoxide afslag
  • Thermische beveiliging
  • Omval beveiliging

Middels deze beveiligingen zal de rolkachel bij enige afwijking uitschakelen en zal de ventilatie aangepast moeten worden.

Warmtepomp i.c.m. een mobiele gaskachel

Onze mobiele gaskachels worden ook veel toegepast bij woningen met een warmte pomp installatie. De lpg kachel kan de warmtepomp helpen het huis op te warmen. Wanneer de buiten temperatuur onder de 7 graden komt gaan tevens veel warmtepompen elektrisch bij verwarmen wat weer hogere kosten met zich mee brengt. De mobiele gaskachels kunnen dit ‘gat’ zeer goed opvullen en zorgen voor een heerlijke warmte en besparing in de kosten.

De mobiele gaskachels zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen afgehaald of verzonden worden.